5. Therapeuten‎ > ‎

Trees van Rijn, Nuenen

Geschreven door Trees van Rijn   Reïntegratietherapie

Werken is in principe een gezonde bezigheid: het geeft invulling en zingeving aan het leven, naast alles wat je privé als zinvol ervaart. Emotionele problemen kunnen echter een goed functioneren ook op het werk in de weg staan. Ze kunnen er zelfs verhinderen dat men een nieuwe werkplek kan vinden, mocht daaraan de behoefte zijn. Problemen op het werk hebben vaak te maken met problemen die privé spelen (of speelde in het verleden).


Re-integratietherapie vraagt tijd voor een individueel te lopen proces. Het accent ligt enerzijds op de situatie nú, op de relatie tussen de werk- en privésituatie en hoe hierin een evenwicht kan worden gevonden. Anderzijds komen “ingeklopte blauwdrukken” uit het verleden naar voren, maar die je nu niet langer voordeel bieden. Zo wordt hernieuwd contact gemaakt tussen de eigen innerlijke behoefte aan zingeving, en wordt de motivatie om passend werk te vinden of er weer plezier in te krijgen, weer wakker.

Praktijk: Praktijk:  TVR Nuenen, bureau voor Loopbaancoaching 

Constantijnstraat 29

5671 XC Nuenen

Telefoon: (040) 291 37 04

Alle dagen telefonisch bereikbaar, klantgesprekken op dinsdag en woensdag

NB. Vanaf 1.1.2016 niet langer een tegemoetkoming in de kosten via uw ziektekostenverzekeraar. Via uw bedrijfsarts en werkgever zijn er echter vaak andere financiële bronnen aan te boren!  • Email

  •  Site: www.tvrloopbaanconsult.nl 
  • De provincies waar je klanten vandaan komen: Utrecht, Gelderland, Noord Brabant, en Limburg.
< Vorige
Comments